2022-04-28 11:39Pressmeddelande

Välkommen på invigning av ny multiplan på Tanumskolan 3 maj klockan 10.00

Nya multiplanen på Tanumskolan, Tanumshede, som invigs 3 maj 2022 klockan 10.00.Nya multiplanen på Tanumskolan, Tanumshede, som invigs 3 maj 2022 klockan 10.00.

En ny multiplan, konstgräsplan, har byggts på Tanumskolan i Tanumshede och står nu klar för invigning.

Multiplanen har möjliggjorts via en gåva från stiftelsen Emilfonden. Stiftelsen har skänkt pengar till multiplanen för att komma eleverna på Tanumskolan till gagn.

Grundarna av Emilfonden kommer klippa invigningsbandet och också hålla ett kortare tal.

Vid invigningen tisdagen den 3 maj finns personal från fastighetsavdelningen, som varit ansvariga för projektet, med för att svara på frågor. Deltar gör också Alf Johansson, tekniska nämndens ordförande, Erik Norderby, andra vice ordförande i barn- och utbildningsnämnden och Lina Magnusson, förvaltningschef för barn och utbildning. Rektorer och elever på skolan deltar också vid invigningen.

Välkommen!

För mer information kontakta:
Lucas Sköld, fastighetsavdelningen, 0525-182 96, lucas.skold@tanum.se


Om Tanums kommun

Välkommen till Tanum – en av Bohusläns till ytan största kommuner vackert placerad längs Skageracks kust i Västra Götalands län. Kommunen kännetecknas av vacker natur, vidsträckt skärgård och attraherar besökare från hela världen till våra pittoreska samhällen så som Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Våra mest kända turistmål är hällristningarna, ett av Unescos världsarv, och Väderöarna längst ut i kustbandet. Tanums kommun är en av kommunens största arbetsgivare, med fler än 1 200 medarbetare. Tillsammans vill vi ge god service och skapa bra dagar för våra cirka 13 000 Tanumsbor. Vi tar hand om barn och äldre, värnar våra små levande samhällen, ordnar meningsfulla fritidsaktiviteter, ger värdefull utbildning, arbetar för ett starkt näringsliv och planerar och bygger så att fler ska få plats och trivas i vår kommun.