2022-08-12 11:35Pressmeddelande

Inbjudan till invigning av nya gång- och cykelvägen i Östad 20 augusti

Nya gång- och cykelvägen i Östad, tagen upp mot samhället.Nya gång- och cykelvägen i Östad.

Välkommen till invigningen av den nya gång- och cykelvägen i Östad lördagen den 20 augusti klockan 12.00 vid Hantverkshuset.

Program

  • Tal och invigning av Liselotte Fröjd (M), kommunstyrelsens ordförande
  • Åke Johansson berättar om projektet
  • Poängpromenad längs gång- och cykelvägen
  • Vi bjuder på fika vid Hantverkshuset
  • Bullarens Ukulele Ensemble underhåller
  • Nu cyklar vi! Häng med Liselotte Fröjd på nya gång- och cykelvägen!

Den asfalterade och belysta gång- och cykelvägen går från korsningen väg 165/Byvägen och slutar i höjd med Bullaregården.

Hjärtligt välkommen! …och du, glöm inte cykeln!


Om Tanums kommun

Välkommen till Tanum – en av Bohusläns till ytan största kommuner vackert placerad längs Skageracks kust i Västra Götalands län. Kommunen kännetecknas av vacker natur, vidsträckt skärgård och attraherar besökare från hela världen till våra pittoreska samhällen så som Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Våra mest kända turistmål är hällristningarna, ett av Unescos världsarv, och Väderöarna längst ut i kustbandet. Tanums kommun är en av kommunens största arbetsgivare, med fler än 1 200 medarbetare. Tillsammans vill vi ge god service och skapa bra dagar för våra cirka 13 000 Tanumsbor. Vi tar hand om barn och äldre, värnar våra små levande samhällen, ordnar meningsfulla fritidsaktiviteter, ger värdefull utbildning, arbetar för ett starkt näringsliv och planerar och bygger så att fler ska få plats och trivas i vår kommun.


Kontaktpersoner

Kommundirektör
Karin Martinsson